top of page

 

TOIMITUS- JA PALAUTUSEHDOT


90€ ylittävissä tilauksissa on ilmainen toimitus.

 

Alle 90€ tilauksissa toimituskulu on 7,90€/ lähetys.

Nouto myymälästä kaikille tilauksille ilman lisäkuluja.


Toimitusaika varastotuotteille 1-5 arkipäivää. 

Tilaustuote (jos ei ole varastossa) 7-21 arkipäivää.

Tilaaminen tapahtuu verkkokaupan kautta. Tilatessaan asiakas sitoutuu ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet ja tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Tilauksesta asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Toimitamme tuotteet heti kun olemme saaneet maksuvahvistuksen maksusta sähköisesti tai jollakin muulla luotettavalla tavalla. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.


Asiakaspalvelu:


     Verkkokaupan asiakaspalvelun sähköpostiosoite on kynnet.ma@gmail.com. Muista ilmoittaa sähköpostilla aina myös puhelinnumero, josta tavoitamme sinut tarvittaessa.

     Vastaamme asiakaspalvelun sähköposteihin samana työpäivänä tai seuraavan arkipäivän aikana.

     Palvelemme arkisin klo 9:00-17:00 myös puhelimella numerossa +358 44 532 87 78

 

Maksutavat:

 • Klarna

 • ApplePay

 • PayPal

 • Offline-maksu (tilisiirto)

 • Maksut Debit ja Credit kortilla:

     Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Verkkokauppa Ma-kynnet.com toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Wix Payments.

Wix Payments toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Wix Paymentsin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Wix Payments on myös maksun saaja.

 


Hintatiedot:


     Verkkokaupan hintatietoja seurataan jatkuvasti. Varaamme oikeuden teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuviin hintakorjauksiin.           Hinnat ilmoitetaan euroissa (€), ja hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Mikäli tilauksen maksun yhteydessä haluat varmistaa hintaan sisältyvät tuotteet/ värit, laita lisätietoihin sinua askarruttava asia ja saat kysymykseesi aina vastauksen ja vahvistuksen ennen toimitusta.

 

 

Vaihto- ja palutusehdot

 

     Kaikista palautuksista pitää aina tehdä peruuttamisilmoitus etukäteen asiakaspalveluun lähettämällä postia osoitteeseen                     

kynnet.ma@gmail.com. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista tai matkahuollosta ei riitä tilauksen perumiseen. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että peruutusilmoitus on tehty. Lähetyksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme asiakkaalta toimitus-, palautus- ja käsittelykuluina vähintään 20€.

     Avaamattomilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksen tai tuotevaihdon ehtona on, että tuote ja sen alkuperäinen pakkaus ovat virheettömiä ja myyntikelpoisia. Hygienia tuotteilla, geeleillä, nesteillä, kalusteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

     Etämyynnissä asiakkaalle on oikeus tutustua tuotteeseen kotona kuten sen voisi tehdä myymälässäkin. Tuotetta ei saa kuitenkaan ryhtyä käyttämään tai kokeilla. Hygieniatuotteita, geelejä tai nesteitä ei saa avata pakkauksesta. Noudatamme kuluttajasuojalakia ja Kuluttajaviraston ohjetta etämyynnistä.

     Verkkokoulutuksilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Tyytymättömyys koulutukseen ei ole syy kaupan purkuun. Tutustu siis huolellisesti koulutukseen ennen ostamista. Tilaustuotella ei ole palautusoikeutta.Tekemällä tilauksen sitoudut ehtoihin.

     Palautettujen tuotteiden rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille viimeistään 2 viikon kuluessa palautuksen saapumisesta.

Jos tuote on viallinen vai vahingoittunut, korvaamme myös toimituskulusi, joten pyydä Postista/tavarantoimittajalta kuitti tuotteen lähettämisestä. Emme hyvitä palautusrahtia, jos palautus johtuu muusta kuin omasta virheestämme.

 

     Toimita tuote osoitteeseen:

     Verkkokauppa MA-Kynnet.com

     Atlantinkatu 18, Liike 2

     00220, Helsinki

     Suomi

 

      Ennen kuin palautat tuotteen, ilmoita havaitsemastasi ongelmasta mahdollisimman yksityiskohtaisesti sähköpostitse osoitteeseen      kynnet.ma@gmail.com tai puhelimitse numeroon +358 44 532 87 78. Nopeuttaakseen käsittelyä, ole hyvä ja anna tietoa tilauksestasi, kuten tilausnumero ja sähköpostiosoitteesi.

    Huomaa! Emme vastaanota lähetyksiä, jotka on lähetetty postiennakolla tai vastaavalla tavalla. Muista, että tuote/tuotteet on aina lähetettävä suojaavassa pakkauksessa.

 

Sähkölaitteiden Takuu

      Tuotetiedoissa on ilmoitettu sähkölaitteille tuotekohtainen takuu ja sen pituus. Takuu kattaa laitteen takuuaikana esiin tulevat valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia laitteen kulumista ja siitä johtuvia vikoja eikä esim. UV-polttimoiden kulumista. Tuotteita täytyy myös käyttää ohjeiden mukaisesti ja esimerkiksi ylikuormittaminen ei ole takuun alainen vika. Jos tuotteita käytetään ammattikäytössä niin takuuaika on puolet normaalista takuuajasta.

     Takuu ei sisällä tuotteen toimituskuluja takuuhuoltoon vaan asiakkaan täytyy maksaa toimituskulut itse tai tuoda laite myymäläämme huoltoon. Takuuhuollon jälkeen tuote toimitetaan asiakkaalle takaisin edullisimmalla tavalla.

 

Virhe ja vastuuvapaus

 • Myyjä ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kustannuksista

 • Myyjä ei ole vastuussa tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneista kustannuksista

 • Myyjä ei ole vastuussa tuotteesta jos tuotetta on käsitelty tai muutettu

 • Myyjä ei ole vastuussa lähetyksestä jos asiakas on ilmoittanut väärän toimitusosoitteen

 • Myyjä ei ole vastuussa toimituksen viivästymisestä jos se johtuu lakosta, lähetyksen katoamisesta tai myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisista tekijöistä

 • Myyjä ei ole vastuussa verkkokaupan teknisestä virheestä.

bottom of page